Hoppa till sidans innehåll

Svenska Tyngdlyftningsförbundet söker en föreningsutvecklingsansvarig för visstidsanställning

16 SEP 2022 08:24
Hur ska vi arbeta med föreningsutveckling inom svensk tyngdlyftning i framtiden? Om du är intresserad att vara den som driver och ansvarar för att skapa en lösning på den frågan så ska du kontakta oss i dag!
  • Uppdaterad: 30 SEP 2022 14:28

I Strategi 2025 finns Svensk Idrotts gemensamma mål formulerade och dessa handlar till stor del om livslångt idrottande. För att bidra till dessa mål har Svenska Tyngdlyftningsförbundet påbörjat en utvecklingsresa där vår strävan att vara inkluderande genomsyrar vårt arbete. Det händer mycket hos oss! Vi söker nu dig, som är intresserad att hjälpa till att bygga vår organisation och strategi kring föreningsutveckling.

Idag är vi tre heltids- och två halvtidsanställda på förbundet och vår arbetsplats är Idrottens Hus vid Skanstull i Stockholm. Arbetet leds av vår generalsekreterare. Ett litet team där nära samarbete, högt engagemang i verksamheten och flexibilitet är en förutsättning för att vi tillsammans ska nå våra mål och bidra till svensk idrotts vision!

Ditt uppdrag:
Uppdraget är en visstidsanställning på 100 % från överenskommet datum till och med 31 december 2023.

Din roll hos oss innebär ett ansvar för att utveckla förbundets arbete med föreningsutveckling. I dina arbetsuppgifter som föreningsutvecklingsansvarig ingår bland annat:

  • att ansvara för projektet Trygg tyngdlyftning som handlar om att arbeta med hur trygg idrott kan bedrivas ut i föreningarna
  • att ansvara för projektet Anläggning – Kartläggning
  • att ta fram en strategi (och skapa material och rutiner) för förbundets arbete gällande föreningsutveckling
  • att ansvara för att ta fram en utbildningsstruktur och utbildningar kopplat till föreningsutveckling


Din profil:
Är du intresserad av att arbeta med föreningsutveckling både strategiskt och operativt?

Vi vill att du har god insikt i och förståelse för hur svensk idrott är uppbyggd och organiserad samt har förmågan att navigera i denna. Det behövs erfarenhet av, kunskap om och intresse för hur en förening fungerar. Men också idéer hur föreningar kan moderniseras och utvecklas. Det är en fördel om du är tillgänglig för att starta uppdraget inom kort.

Du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl både på svenska och engelska i tal såväl som skrift. Att tillsammans skapa och bygga en god och viktig verksamhet ger dig stor tillfredställelse. Ditt arbete kommer att innebära breda kontaktytor både internt och externt, så självfallet är du en positiv, utåtriktad och lösningsorienterad person.

Vårt erbjudande:
Tillsammans har vi en utmaning framför oss där du blir viktig.  Du får en roll som ger dig utrymme att använda all din kunskap, kompetens och initiativförmåga som krävs. Men också möjlighet att ta till vara och utveckla dina personlighetsmässiga förutsättningar. Att få arbeta i en verksamhet där vi delar visionen om idrottens roll och betydelse i vårt samhälle skapar arbetsglädje och meningsfullhet!


Ansök:
Genom mail till This is a mailto link, senast den 2 oktober. Processen kommer att dra igång direkt, ju tidigare du kan börja ditt uppdrag (skriv detta i ditt mail) desto bättre. Så tveka inte att söka direkt.

Om oss:
Svenska Tyngdlyftningsförbundet har över 100 år på nacken och består idag av över 100 föreningar, över 14 000 medlemmar och 1 000 tävlingslicenser. Internationellt är tyngdlyftningen stor och en olympisk idrott där Sverige de senaste åren haft internationella framgångar på elitsidan och sett fler och fler kvinnor tävla. Vi ser en stor potential i sporten och står nu inför att ta svensk tyngdlyftning till nästa nivå. Läs mer på www.tyngdlyftning.com 

Välkommen med din ansökan!

Skribent: Svenska Tyngdlyftningsförbundet
E-post: This is a mailto link

 

STF:s förbundsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


SM-tävlingar 2022

Datum Tävling
14-15 maj Veteran-SM
17-19 juni SM
24-25 sept Ungdoms-SM
19 nov Lag-SM
17-18 dec Junior-SM

 Ufonden

TFFIR_pratbubbla_RGB_webben.png

Logo NWF 2022 (1).jpg

 

Postadress:
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996330
E-post: office@tyngdlyftning...

Se all info