Hoppa till sidans innehåll

Svenska Tyngdlyftningsförbundet skaffar ny hemsida

31 MAR 2022 15:33
RF informerade i höstas Specialidrottsförbunden om att hemsidefunktionen i Idrottonline läggs ner den 31 december 2022.
  • Skapad: 31 MAR 2022 15:33

Det påverkar Svenska Tyngdlyftningsförbundet och dess distrikt och föreningar. I samverkan med RF och andra idrottsförbund påbörjades ett arbete för att hitta en ny hemsidelösning. Det gjordes en behovsanalys och en genomgång av olika plattformelösningar där RF till slut rekommenderade att välja någon av Umbracos eller Sitevisions lösningar.

Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse beslutade på sitt möte den 20 mars att välja Sitevision som i jämförelse med Umbraco och andra har betydligt fler nöjda användare.

Sitevision är en professionell webbplattform med moderna funktioner, säker lagring av all data, svensk support och utbildning samt ett generöst rabatterat erbjudande på ett av Sveriges ledande webbpubliceringsverktyg. Sitevision har ett antal samarbeten med leverantörer av grundmallar och där har STF fört diskussion med flera företag med snarlika lösningar och till slut fastnat på att föreslå företaget Consid. Avtalet Svenska Tyngdlyftningsförbundet skriver innebär en ny hemsida, kostnadsfritt för distrikten. Dessutom ska föreningar rekommenderas lämplig hemsideleverantör, bland annat finns ett förmånligt föreningserbjudande från Sitevision/Consid. Projektet färdigställs under 2022.

Ansvarig från förbundets sida blir Alexandra Haag. Från er distrikts sida behöver hon en kontaktperson att prata med när det gäller bytet av er hemsida, maila henne den informationen till This is a mailto link.

När det gäller de föreningar som är intresserade av en hemsidelösning kan ni se Sitevisions+Consids erbjudande och våra rekommendationer på alternativa hemisdelösningar här.

Den nya hemsidan ska vara igång senast från och med den 1 januari 2023.

Skribent: Alexandra Haag
E-post: Adressen Gömd

 

STF:s förbundsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


SM-tävlingar 2022

Datum Tävling
14-15 maj Veteran-SM
17-19 juni SM
24-25 sept Ungdoms-SM
19 nov Lag-SM
17-18 dec Junior-SM

 Ufonden

TFFIR_pratbubbla_RGB_webben.png

Logo NWF 2022 (1).jpg

 

Postadress:
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996330
E-post: office@tyngdlyftning...

Se all info