Hoppa till sidans innehåll

Sök kompensationsstöd för ekonomiska förluster

20 JAN 2021 10:26
Ansökan om kompensationsstöd för corona har öppnat. Din idrottsförening kan ansöka om kompensation för ekonomiska förluster under fjärde kvartalet 2020.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2021 10:26

Kompensationsstödet är en del av regeringens krispaket på 1 miljard kronor som RF har i uppdrag att fördela till idrottsrörelsen. Syftet är att ge idrottsföreningar förutsättningar att överleva och att fortsatt kunna bedriva träning och tävling. Extra viktig är verksamhet för barn- och ungdomsidrotten.

Ansökan är öppen till den 26 januari kl. 12:00 och görs precis som tidigare i IdrottOnline, under fliken Idrottsmedel. All info som behövs för ansökan finns på RF:s sida om kompensationsstödet. Där hittar du bland annat vilka dokument som krävs för att kunna ansöka, frågor och svar och en instruktionsfilm.

Vad din förening kan söka stöd för

  • Faktiska merkostnader som inte kunnat undvikas när evenemang eller verksamhet har ställts in, reducerats i omfattning eller skjutits upp.
  • Uteblivna intäkter som inte kan fås igen för verksamhet och/eller evenemang som ställts in eller genomförts med färre deltagare eller mindre publik.
  • Uteblivna intäkter för föreningsverksamhet där intäkter för att delta tas in löpande. Det kan till exempel vara deltagarintäkter som banhyra, greenfeespel och lektionsverksamhet.

För att få hjälp med ansökan kan ni kontakta Svenska Tyngdlyftningsförbundets kansli: This is a mailto link

Skribent: Sebastian Nurmi
E-post: Adressen Gömd

 

STF:s förbundsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


SM-tävlingar 2022

Datum Tävling
14-15 maj Veteran-SM
17-19 juni SM
24-25 sept Ungdoms-SM
12 nov Lag-SM
17-18 dec Junior-SM

 Ufonden

TFFIR_pratbubbla_RGB_webben.png

NTF

 

Postadress:
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996330
E-post: office@tyngdlyftning...

Se all info