Hoppa till sidans innehåll

Nu ska svensk tyngdlyftning ta fram tydliga mål

02 AUG 2021 16:03
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse har startat ett arbete med att skapa ett gemensamt dokument för svensk tyngdlyftning. Målsättningen är att ska skapa tydlighet och samhörigt inom tyngdlyftningen.
  • Uppdaterad: 02 AUG 2021 16:03

- I nya Svensk Tyngdlyftning Vill ska vi samla vision, mål, uppdrag, värdegrund och viljeinriktning på ett och samma ställe. Det ska vara något som vi inom tyngdlyftningssverige tar fram tillsammans och som skapar ett gemensamt synsätt, säger Svenska Tyngdlyftningsförbundets vice ordförande, Patrik Helgesson, som leder arbetet från styrelsen.

Ett första steg i framtagande av Svensk Tyngdlyftning Vill var framtidskonferensen den 24 april. Framtidskonferensen var öppen för alla och samlade totalt ett 30-tal intresserade som dels fick information och dels var med och deltog i arbetet genom att ge sin syn på svensk tyngdlyftning.

Det operativa arbetet fortsätter under hösten och leds från kansliet av generalsekreteraren Sebastian Nurmi.

- Nästa steg är en enkät med frågor som vi vill att så många som möjligt ska svara på. För att Svensk Tyngdlyftning Vill ska bli riktigt bra behöver vi, oavsett roll inom tyngdlyftningen, få möjligheten och också vilja vara delaktiga i det här arbetet. Vi uppmanar så många som möjligt att göra sin röst hörd genom den här enkäten som handlar om frågor om dina åsikter kring framtida mål och roller inom tyngdlyftningen, säger Sebastian Nurmi och fortsätter:

- Vi ska titta framåt med ambitionen att utveckla svensk tyngdlyftning på alla plan. Vi har internt under det senaste året tydliggjort rollerna mellan styrelsen och kansliet och vi har konstaterat att vi även behöver tydliggöra vad vi ska arbeta med och mot för att uppnå. Vi kommer att ta in åsikter och ha dialoger på flera olika sätt under hösten men jag vill verkligen poängtera att dina tankar är viktiga så tveka inte att svara på enkäten. När vi har tillräckligt med konkret material så ska vi ta fram utkast som sedan kan diskuteras vidare. Detta är ett viktigt steg för att utveckla svensk tyngdlyftning.

Enkäten hittar du här!

Skribent: Sebastian Nurmi
E-post: Adressen Gömd

 

STF:s förbundsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


SM-tävlingar 2022

Datum Tävling
14-15 maj Veteran-SM
17-19 juni SM
24-25 sept Ungdoms-SM
12 nov Lag-SM
17-18 dec Junior-SM

 Ufonden

TFFIR_pratbubbla_RGB_webben.png

NTF

 

Postadress:
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996330
E-post: office@tyngdlyftning...

Se all info