Hoppa till sidans innehåll

Förstärkning på STF:s kansli – Välkommen Alexandra!

15 FEB 2022 17:08
Svenska Tyngdlyftningsförbundets pågående utvecklingsarbete har fått ett tillskott. Alexandra Haag kommer att inneha den nya rollen som verksamhetsutvecklare.
  • Uppdaterad: 15 FEB 2022 17:08

Alexandra kommer att sköta administration kring bland annat tävling, domare och utbildning och ansvara för att se över hur Svenska Tyngdlyftningsförbundet kan utveckla och effektivisera administrationen. Hon kommer att vara en viktig kontakt för föreningarna när det gäller service samt ansvara för flera utvecklingsprojekt.  

Alexandra har en gedigen idrottsbakgrund och har sedan 2014 varit aktiv elitidrottare i Svenska Karatelandslaget med 14 SM-guld, deltagande på EM och VM. Hon har även varit tränare för Stockholms Karateförbund, där hon bland annat främjat inkluderingen av barn och ungdomar i distriktsverksamheten.

2021 startade Alexandra med sin bror en egen förening i Nacka som snabbt blev en av Sveriges främsta sportkarateklubbar med flera aktiva i karatelandslagets junior och senior-trupp. Gemenskap och en trygg miljö är värderingar som skapat en stark sammanhållning i föreningen och visat sig vara ett vinnande koncept.

- Jag har alltid haft ett brinnande intresse för föreningsverksamhet och idrott. Att jag nu får möjligheten att arbeta med Tyngdlyftningsförbundet tycker jag ska bli både roligt och spännande. Min bild av tyngdlyftningen idag är att det är en idrott som passar alla, och att det finns en härlig gemenskap. Jag ser fram emot att få vara en del av den framtida utvecklingen inom sporten, säger hon.

Alexandra nås på This is a mailto link

Skribent: Sebastian Nurmi

 

STF:s förbundsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


SM-tävlingar 2022

Datum Tävling
14-15 maj Veteran-SM
17-19 juni SM
24-25 sept Ungdoms-SM
19 nov Lag-SM
17-18 dec Junior-SM

 Ufonden

TFFIR_pratbubbla_RGB_webben.png

Logo NWF 2022 (1).jpg

 

Postadress:
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996330
E-post: office@tyngdlyftning...

Se all info