Hoppa till sidans innehåll

Covid, publik och livestream under SM i Halmstad

30 SEP 2021 09:59
SM i Halmstad den 8 till 10 oktober närmar sig med stormsteg. Här kommer ny uppdaterad information vad som gäller för den som är på plats och för den som ska följa evenemanget hemifrån.
  • Uppdaterad: 30 SEP 2021 09:59

Covid: Den 29 september införde myndigheterna steg 4 i avvecklingen av restriktioner. Det innebär att den som är på plats under SM inte behöver visa upp vaccinationspass eller negativt antigentest. Vi uppmuntrar istället alla att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd. I de allmänna råden ges rekommendationer till enskilda för att förhindra spridning och smitta av covid-19. Detta är extra viktigt att läsa om du inte är vaccinerad då Folkhälsomyndigheten trycker på att vaccination är det bästa sättet att undvika allvarlig sjukdom och spridning av covid-19. Du som inte är fullvaccinerad mot covid-19 bör ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Du bör vidta försiktighetsåtgärder för att undvika att du själv blir smittad och för att undvika spridning av covid-19. Var och en bör vara uppmärksam på symtom på covid-19. Om du misstänker att du har covid-19 bör du stanna hemma och undvika kontakter med andra människor. Läs de fullständiga råden här!

Publik: Räddningstjänsten har satt maxantalet personer som får visats i Eleikos lokaler, som ska användas under SM, till 150 personer. Det innebär att lyftare, coacher och funktionärer tillsammans nästintill täcker det antalet per dag ensamt. Arrangören kommer att ha koll på att antalet personer begränsas och hålls. Finns det möjlighet kommer därför publik att släppas in men eftersom att möjligheterna är högst begränsade kan vi inte garantera plats. Endast lyftare och dess coach (dessa har möjlighet att stanna hela sin tävlingsdag) samt funktionärer garanteras tillträde.

Livestream: SM kommer att gå att följas via sändningar en enklare stream från Svenska Tyngdlyftningsförbundets Youtubekanal: https://www.youtube.com/channel/UCnCjOscnrhkngTqoFy17BaQ/featured

Övrigt: Här har vi sammanställt allt som har med SM att göra, bland annat rabatterade priser på hotell: https://www.tyngdlyftning.com/Senior-SM2021/

Skribent: Sebastian Nurmi
E-post: Adressen Gömd

 

STF:s förbundsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


SM-tävlingar 2022

Datum Tävling
14-15 maj Veteran-SM
17-19 juni SM
24-25 sept Ungdoms-SM
12 nov Lag-SM
17-18 dec Junior-SM

 Ufonden

TFFIR_pratbubbla_RGB_webben.png

NTF

 

Postadress:
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996330
E-post: office@tyngdlyftning...

Se all info