Hoppa till sidans innehåll

Angelica Roos: ”Jag tror på Patricia”

28 JUL 2021 13:53
På söndag är det dags för Patricia Strenius att OS-tävla. Sveriges senaste OS-deltagare i tyngdlyftning, Angelica Roos, passar här på att skicka ett meddelande till vårt lyftarhopp i Tokyo och dessutom alla kommande storlyftare.
  • Skapad: 28 JUL 2021 13:53

”På söndag den 1 augusti är det dags för Patricia Strenius att tävla på OS i Tokyo. Att vi nu har haft Sverige representerade på två OS på raken är fantastiskt. Jag hoppas att detta banar väg, inspirerar och skapar ännu mer möjligheter för alla er som har en idrottskarriär framför er. Jag hoppas att ni är många unga som både vill och vågar lyfta tunga vikter och satsa på er själva. Oavsett hur långt ni når eller hur mycket ni lyfter så är det värt att prova för att se hur mycket just ni kan lyfta.

Så, nu på söndag kommer jag att heja, hålla alla tummar jag har och ha ett stort leende på mina läppar. Jag kommer vara nervös, men på ett bra sätt för jag tror på Patricia. På riktigt. Hon är självsäker, stark och älskar att tävla. Jag vet att Patricia är i bra form, är peppad och kommer ha otroligt roligt.

Vet ni vad som vore helt ljuvligt? Om alla som vill och har möjlighet också är med och hejar så mycket det bara går på söndag hemifrån. Att känna det stödet vet jag betyder enormt mycket för Patricia. OS är brutalt coolt!

Go go go!”


Hälsningar från Angelica Roos
OS-lyftare 2016

Skribent: Sebastian Nurmi
E-post: Adressen Gömd

 

STF:s förbundsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


SM-tävlingar 2022

Datum Tävling
14-15 maj Veteran-SM
17-19 juni SM
24-25 sept Ungdoms-SM
12 nov Lag-SM
17-18 dec Junior-SM

 Ufonden

TFFIR_pratbubbla_RGB_webben.png

NTF

 

Postadress:
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996330
E-post: office@tyngdlyftning...

Se all info